Voor de scherpste aanbiedingen bekijkt u onze NIEUWSBRIEF

Over Ons

30 JAAR SERVICE

Roessink Projectinrichting is al ruim 30 jaar aan het werk voor bedrijven, scholen, zorginstellingen, magazijnen,kerken, stichtingen, verenigingen etc.

DCIM114GOPRO

Onze werkwijze is er één van samenwerking meteen partner. Het samen doorlopen van een project, moet leiden tot jarenlang gebruikersplezier. Het meubilair en de sfeer dat uw bedrijf daarbij uitstraalt moet bij u passen. Inrichten doet u tenslotte niet elk jaar. Daarom hebben wij ook een showroom van 1.800 m2 met nieuw kantoormeubilair. Zodat u de meubelen die u wilt aanschaffen kunt zien, voelen en testen op hun kwaliteit.

UW VOORRAAD BIJ ROESSINK

Met een magazijncapaciteit van 12.000 m2 hebben wij een groot gedeelte van ons assortiment op voorraad.  Zodat u ook zeer snel ingericht kunt worden.
 
DCIM114GOPRO

Mede omdat we een eigen technische dienst en montage ploegen hebben. Ons werkgebied wordt met de jaren steeds groter door mond tot mond reclame. Wij nodigen u dan ook graag uit, als u toe bent aan uitbreiding of vernieuwing. Ook starters zijn van harte welkom in onze showroom voor advies en koffie. Wanneer u eerst op uw locatie wilt kennismaken, komen we graag bij u langs. Bij voorbaat dank voor uw bezoek aan onze site en graag tot ziens. Het Roessink Projectinrichting Team.