Voor de scherpste aanbiedingen bekijkt u onze NIEUWSBRIEF

Kantoor

DCIM114GOPRO

Heel veel mensen verdienen hun geld op kantoor. Het is zeer belangrijk dat men zich prettig voelt op hun werkplek en dat deze omgeving ergonomisch, functioneel, milieu vriendelijk, economisch, en mooi is ingericht. Dit verhoogd de productiviteit en verminderd het ziekte verzuim op de werkvloer.

Het nieuwe werken is daar een mooi voorbeeld van. Maar niet elk bedrijf is daar geschikt voor, vaak is dit voor het MKB niet toepasbaar en werken zij met vaste werkplekken.

De mens staat gelukkig binnen het Nederlandse bedrijfsleven voorop en daarom zijn de ergonomische bureaustoelen en de zit / sta werkplekken een geaccepteerd fenomeen binnen de kantoren.

Ook kantines veranderen in horecaruimten, zodat de beleving in de pauze een groter rust moment geven en er vaak ook nog gewerkt kan worden met de laptop, tablet etc. Zodat de tijd die in deze ruimte wordt doorgebracht groter is dan voorheen.

Laat u verleiden en kom eens langs in onze showroom om de diverse bureau-, vergader- en vele stoelen voor diverse toepassingen uit te proberen.  Verder kunt u merken dat elektrische zit / sta werkplekken tegenwoordig zonder extreem hoge investeringen ingepast kunnen worden binnen het kantoor.

 

DCIM114GOPRO